The Colour Kitchen Zuilen

Waan je even terug in je schooltijd als je het karakteristieke schoolgebouw uit de jaren ’30 binnenloopt. Een bijzondere en sfeervolle locatie midden in de Utrechtse wijk Zuilen waar je kunt vergaderen of dineren.

De veelzijdigheid aan ruimtes en beleving maakt deze locatie dé plek voor elk evenement. Huur het Theater van ZIMIHC Theater Zuilen voor een congres of de sfeervolle Christinazaal voor een intiem diner. Ze bespreken graag alle mogelijkheden met je.

In het restaurant koken ze zoveel mogelijk met biologische en verse ingrediënten. Kom dan ook ongedwongen genieten onder het genot van een drankje of uitgebreider met een heerlijk diner. Goed eten tijdens een vergadering? The Colour Kitchen verzorgt graag een zakelijke lunch, high tea of andere cateringopties voor je! 

Utrecht Verbindt
Deze onzekere tijd raakt ons allemaal. De maatregelen hebben een grote impact op ons leven. Juist om die reden moeten we elkaar steunen. Hoe help jij de lokale bakker, de buurvrouw of de verpleger bij jou in de straat? Utrecht verbindt, juíst nu!

>> Bestel jouw 'Tafeltje vol' van the Colour Kitchen Zuilen thuis! Deze sociaal verantwoorde onderneming biedt een uitgebreid menu met warme en koude gerechten. Een toetje ontbreekt uiteraard ook niet!

Adres

Prinses Christinalaan 1
3554 JL Utrecht

Contact