Winkel van Sinkel

Utrecht Verbindt
Deze onzekere tijd raakt ons allemaal. De maatregelen hebben een grote impact op ons leven. Juist om die reden moeten we elkaar steunen. Hoe help jij de lokale bakker, de buurvrouw of de verpleger bij jou in de straat? Utrecht verbindt, juíst nu!

>> De Winkel van Sinkel heeft een heuse Delicatessen Markt opgezet. Kom langs bij de markt in het pand van de Winkel van Sinkel voor heerlijke broodjes, koffie of een maaltijd. Daarnaast is het mogelijk kerstpakketten te bestellen om jouw medewerkers extra in het zonnetje te zetten deze maanden. 

De Winkel van Sinkel is een indrukwekkend neoclassicistisch gebouw en was in de 19e eeuw de allereerste winkelgalerij van Nederland. Tegenwoordig is het bijzondere pand een grand café waar het van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat goed toeven is. Je kunt er terecht voor een kop koffie, lunch of een diner in het grand café, in de werfkelder wordt festival food geserveerd bij Tante Sinkel of ga voor een gezellige borrel naar de cocktaillounge of Anton's Bar. In de late uurtjes gaan de tafels opzij en sta je ineens in de Nachtwinkel: een mooie locatie om lekker uit je dak te gaan. Elke zaterdag en afwisselend op vrijdag is er een andere sound en thema. Van techno tot minimal, van house tot techhouse, van soul, funk en jazz tot Remember 80’s, 90’s en 00’s. Je vindt het allemaal onder één dak. 

Algemene informatie

1 jan. 2020 -

Open

1 jan. 2020.

Adres

Winkel van Sinkel

Oudegracht 158
3511 AZ Utrecht

Contact