Eetcafé ZiZo

Zoek je een bijzondere plek voor een heerlijke lunch, een gezellige borrel of het vieren van een feestje? Of ben je op zoek naar een uniek cadeau? Loop dan eens binnen bij ZiZo, aan de Oudegracht in Utrecht. Eetcafé, winkel en atelier in één. Een inspirerende en creatieve plek, waar hartelijkheid de boventoon voert.

ZiZo is al meer dan twintig jaar een goede bekende in Utrecht. Midden in de samenleving en in een veilige omgeving ontwikkelen en ontplooien mensen met een beperking hier hun veelzijdige talenten. Niet alleen in het atelier, waar ze originele artikelen maken, maar ook in de winkel waar ze die vervolgens verkopen. Ook in de keuken en het eetcafé doen ze alles zo veel mogelijk zelf, van koken en bakken tot bestellingen opnemen, serveren en afrekenen.

Eetcafé
Zizo heeft een bescheiden kaart met vers bereide gerechten voor een schappelijke prijs. Iedere drie maanden wisselt de kaart om gebruik te kunnen maken van producten uit het seizoen. Om bederf en verspilling zoveel mogelijk te beperken zijn er naast de kaart ook gerechten als broodje van de week en soep van de dag. Daarnaast werkt Zizo samen met 'Too good to go' om verspilling te voorkomen.

Atelier & Winkel
In het atelier worden originele artikelen gemaakt die in de winkel worden aangeboden. Dus als je op zoek bent naar een leuk cadeautje kun je dit meteen combineren met een lekker etentje in Zizo.

Openingstijden
Het eetcafé is elke dinsdag tot en met zaterdag geopend van 10:00 tot 21:00 uur. De keuken sluit om 20:00 uur.

Adres

Eetcafé ZiZo

Oudegracht 2 81283
3511 PA Utrecht

Contact