Roberto Gelato

In de ijssalon Roberto Gelato zijn vele soorten ijs verkrijgbaar en te bestellen, want iedereen is anders en smaken verschillen, maar iedereen verdient een lievelingsijsje. Kwaliteit en passie voor de producten staat voorop: het allerbelangrijkste ingrediënt is biologische melk, fijn voor de koeien! En de hazelnoten komen rechtstreeks uit Piemonte, de pistachenoten uit Bronte en aardbeien uit Zeist. 

Eet je liever ijs zonder sacharose of geraffineerde suiker? Roberto Gelato maakt zelf ijs met andere soorten suiker; sorbet of eventueel met rijstmelk, dus ook lactosevrij.

Duurzaamheid
Roberto Gelato probeert bij alles wat zij doen rekening te houden met de natuur, de leveranciers, de medewerkers en de klanten. Zo gebruiken zij ijsbekers van FSC papier, kleding van biologisch katoen en biologisch afbreekbare lepeltjes. Zij proberen zo een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk achter te laten.

Adres

Poortstraat 93
3572 HG Utrecht

Contact