Stadsschouwburg Utrecht

Als toonaangevend theater voor Midden-Nederland programmeert Stadsschouwburg Utrecht ieder jaar ruim 500 voorstellingen die meer dan 200.000 bezoekers trekken. Daarmee is Stadsschouwburg Utrecht het grootste theaterpodium in Utrecht en omstreken. De schouwburg biedt een kwalitatief sterk programma dat zich kenmerkt door noodzaak, actualiteit, passie, schoonheid, humor, herkenning en engagement. Alle theatergenres komen daarbij aan bod, met een belangrijk accent op toneel, jeugdtheater en cabaret.

Zindering, stadsrestaurant van Utrecht
Dit moderne stadsrestaurant is de ideale plek voor een avond culinair genieten. Ook als je niet naar een voorstelling gaat, ben je van harte welkom. Er wordt gekookt met producten van topleveranciers, biologische boeren en verse vangst van jagers en vissers. De menukaart volgt de seizoenen en wisselt maandelijks. 

Mevr. Dudok
In het café op de begane grond kun je de hele dag terecht. Een plek om de dag te vieren met iets lekkers, tot rust te komen met thee en een tijdschrift, of om vrienden te ontmoeten. Maar ook de ideale plek om te (net)werken, te genieten van een gezonde lunch of inspiratie op te doen in een culturele ambiance met kunstboeken, tijdschriften en kranten binnen handbereik.

Gratis met U-OV naar Stadsschouwburg Utrecht
Op de dag van de voorstellings kun je op vertoon van het entreebewijs gratis gebruik maken van U-OV bus- en tramvervoer in de regio Utrecht. Meer informatie vind je hier. Vanaf Utrecht CS stoppen lijn 8 (richting Wilhelminapark) en 28 (richting P+R De Uithof) én een aantal streekbussen (50, 51, 52, 53, 55, 74, 77) bij halte Stadsschouwburg.

stadsschouwburg-utrecht.nl

Adres

Lucasbolwerk 24, 3512 EJ Utrecht

Contact