Tenue de Ville

“Wij zijn een boetiek met dameskleding waarin je zelf niet op zoek hoeft te gaan naar de perfecte outfit, want dat doen wij voor jou!”

Bij het kiezen van de outfit kijkt Tenue de Ville naar jouw persoonlijkheid, uitstraling en silhouet. Ze analyseren welke kleuren je goed staan en welke kleuren je beter niet kunt dragen. En natuurlijk heel belangrijk: wat zijn jouw wensen? De service die zij bieden is geheel vrijblijvend, waarbij het doel is om je zo goed mogelijk te helpen en enthousiast te maken.

“Eindeloos slenteren door de stad op zoek naar een geschikte outfit is verleden tijd!”

De unieke, steeds wisselende collectie bestaat uit betaalbare representatieve kleding, van verschillende nationale en internationale merken. Ook verkopen zij kleding van startende ontwerpers, veelal met de hand gemaakt. In de collectie vind je broeken met een diversiteit aan pasvormen, blazers, jasjes, mooie leren rokjes en schoenen. Om de outfit compleet te maken heeft Tenue de Ville ook assortiment aan oorbellen. De collectie wordt regelmatig aangevuld met nieuwe items, dus maak gerust een nieuwe afspraak om nieuwe kleding als eerste te komen passen.

Bij je eerste bezoek aan Tenue de Ville is er de mogelijkheid om een kleuranalyse te krijgen. Zo krijg je beter inzicht in wat jou het beste staat. Je profiel komt in een persoonlijk dossier, zodat ze je bij een volgend bezoek beter kunnen helpen en vooraf al kleding voor je apart kunnen hangen.

Algemene informatie

dinsdag11:00 - 18:00 uur
woensdag11:00 - 18:00 uur
donderdag11:00 - 18:00 uur
vrijdag11:00 - 18:00 uur
zaterdag10:00 - 17:00 uur
zondag12:00 - 17:00 uur

Open

Dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag, zaterdag, zondag.

Adres

Tenue de Ville

Oudkerkhof 46
3512 GL Utrecht

Gerelateerde collecties